Za dobrodelnost več kot 23 tisoč evrov

Anže Kopitar, eden najboljših hokejistov na svetu, je 11. 6. 2011 v okviru delovanja Anze’s Eleven na blejskem Kraljevem igrišču organiziral svoj prvi dobrodelni turnir v golfu – Anze’s Eleven & SKB Začetni udarec.
Na dobrodelnem turnirju Anze’s Eleven & SKB Začetni udarec smo zbrali več kot 23.000 EUR. Sredstva smo namenili Splošni Bolnišnici Jesenice za nakup vrtalke za operacijski blok (10.000 EUR) in Zvezi Društev Prijateljev Mladine za letovanje socialno ogroženih slovenskih otrok v Pineti pri Novigradu (7.377 EUR). Več kot 6.000 EUR se je prek Zveze Društev Prijateljev Mladine namenilo nakupu šolskih potrebščin socialno ogroženim šolarjem v Sloveniji.

Anžetu se je na dobrodelnem golf turnirju Anze’s Eleven & SKB Začetni udarec pridružilo več kot 50 strank banke SKB, ter številna znana imena slovenske športa, med njimi seveda oče Matjaž in brat Gašper, brata Marcel in David Rodman, Jure Košir, Dejan Košir, Daniel Kraljič, Jan Muršak, Boris Gorenc, Tomaž Razingar, Valter Birsa, Zala Pia Jenko, Miha Pirih, Grega Vidmar, Bojan Križaj, Ernest Aljančič, Per Nygårds, Patrick Pilloni, Tomaž Čižman in Gerhard Unterluggauer.

Zmagovalci so bili vsi, še posebno pa so se na prvem dobrodelnem golf turnirju Anžeta Kopitarja izkazali Tomaž Razingar, Srečko Medven, Aleš Stopar in Mitja Zorn.

Kontakt

Luka Dolar
luka@hockeyacademy.si

Sledite nam